Bra frisörsalong i Göteborg!

Hej alla kära läsare som följer min blogg! Jag skulle med detta inlägg nu vilja rekommendera en frisörsalong med superpriser och grymt serviceinriktad personal som jag alltid går till när jag vill gå till en frisör! Jag har tidigare blonderat mig väldigt mycket eftersom jag i grund och botten är (ofrivilligt) mörkhårig! Samt har självlockigt och vågigt hår som jag har rak permanentat just för att jag inte anser mig känna mig bekväm i lockigt och vågigt hår. Kort sagt så har mitt hår efter allt detta blivit otroligt slitet och tappat kvalité och jag upplevde efter att jag gick till Salong Marie som jag gått till en längre period att mitt hår blev mycket mer tolerant och fick mycket mer styrka! Jag vill verkligen göra tummen upp och dessutom rekommendera denna frisörsalong. Förutom att ha otroligt kunniga och duktiga frisörer så är de dessutom ett superhärligt gäng och man känner sig verkligen välkommen och uppskattad när man besöker dem på denna frisörsalong. Jag vill även göra en liten positiv och glad hyllning till de tjejer som går på utbildning och trainee på denna salong. Jag har alltid varit lite skeptisk och orolig för att lägga mitt hår eller mig själv i ”prov” hos folk som inte har lång kunskap och erfarenhet inom ämnet, men nu efter min erfarenhet hos Salong Marie vet jag att detta inte längre är fallet! Oroar mig verkligen inte längre för detta efter att ha blivit behandlad av de fantastiska tjejer som går på utbildning här på Salong Marie. Otroligt fascinerad över hur kunniga och duktiga de är! Hoppas fler går hit! Med detta sagt så vill jag nu avrunda detta inlägg så att det inte blir för långt, och helt enkelt bara rekommendera och tipsa om denna frisörsalong i Göteborg. Hoppas ni för övrigt mår bra, så får ni ha en fortsatt härlig dag och ta hand om er tills vi hörs igen!