Vi anlitade en cateringfirma till festen

Ni som läst min blogg tidigare vet om att vi hade en överraskningsfest för min man igår kväll. Den blev verkligen så lyckad, han fattade ingenting när vi kom hem igår kväll och alla av hans närmsta vänner och familj hoppade fram och skrek SUPRIIIISE när han öppnade dörren in i vårt hem och hans min visade verkligen att han blev glad och chockad över det som hände. På grund av att jag var tvungen att åka iväg med honom under tiden alla andra kom så hann jag inte laga mat och därför var jag tvungen att anlita ett företag som arbetar med catering buffé i Stockholm och jag är verkligen nöjd över att jag valde att anlita Cold Cut Catering som cateringfirma på grund av att deras mat var verkligen så glad. Jag har inte anlitat dem tidigare, men det kommer jag att fortsätta att göra. Maten var verkligen så god och jag kunde inte vara nöjdare med deras service och matlagningskunskaper. Det märks verkligen att de har kunniga och utbildade kockar hos sig. Vi beställde tre olika smörgåstårtor vilket var perfekt, för då hade vi smörgåstårta över tills idag när vi båda är trötta efter gårdagens kalas. Det var bara att ta fram en tallrik och lägga på smörgåstårtan och börja äta. Så vi slapp även att laga mat idag vilket var väldigt skönt. Men nu ska jag lägga mig i soffan och sätta på en bra film. Jag skriver mer om hur gårdagen var ikväll. Ha en fortsatt trevlig dag.